ОПШТИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА
САВЕЗА УДРУЖЕЊА ПОТОМАКА РАТНИКА 1912 - 1920.

"БРАЋА РИБНИКАР"

ЉУБОВИЈААкција : Одужимо се српским

херојима - подигнимо статуе

јунацима албанске голготе

испред мауозолеја на Виду

6.мај 2016.године
У славу и част наших славних предака УНС (Удружење новинара Србије) и лист КУРИР покренули су акцију сакупљања средстава за израду и подизање две бронзане статуе српских војника како би коначно био завршен маузолеј на Грчком острву Видо поред Крфа у Јонском мору.

Прочитајте више


Годишња скупштина

Савеза удружења потомака

ратника 1912 - 1920.

"Браћа Рибникар" Љубовија

Обавештавају се поштовани чланови Савеза удружења потомака ратника 1912 - 1920. "Браћа Рибникар" Љубовија да ће се седница годишње Скупштине одржати 28.децембра 2015.године у сали Скупштине општине Љубовија са почетком у 18 часова.

Поштовани чланови удружења потомака ратника 1912-1920. "Браћа Рибникар" Љубовија, обавештавамо Вас да од нашег пријатељског удружења потомака ратника 1912-1920. Пожаревац имамо понуду за заједничко путовање на доле наведене дестинације и под наведеним условима у ИТАЛИЈУ, ШПАНИЈУ, ФРАНЦУСКУ, СЛОВЕНИЈУ.... Сви заинтересовани чланови удружења као и чланови њихових породица за ближа обавештења могу се обратити Председнику нашег удружења господину Сретену Цветојевићу - Цвелету лично или мејлом са наше контакт странице.