Истога дана 20.септембра када је на Мачковом камену освећењем новосаграђеног спомен-храма подигнутог у славу и част наших славних предака палих у борби за слободу отаџбине на Мачковом камену и државном церемонијом испред спомен костурнице на епохалној коти 924. званично обележена 100.годишњица пробаја Солунског фронта и завршетка Великог рата на уласку у Љубовију освануи је постављен и 3 пута 2 метра велики билборд.
А билборд је дизајнирала и поставила у Дринској улици на уласку у Љубовију Општинска организација удружења потомака ратника 1912-1920."Браћа Рибникар" Љубовија под мотом и поруком "ПОНОСНИ НА ПРЕТКЕ" као свој допринос и подсећање свих на обележавање 100.годишњице пробоја Солунског фронта од стране Српске војске и победоносног ослобађања своје отаџбине као и завршетка Великог рата.
На билборду величине 3 пута 2 метра доминирају ликови ВОЈВОДА Радомира Путника,Живојина Мишића,Степе Степановића и Петра Бојовића као и генерала команданта III армије Павла Јуришћа Штурма. Поред истих комбиновани су и детаљи на којима су препознатљиви мотиви 4 пука Ужичке војске у покрету на челу са својим славним команданатом пуковником Душаном Пурићем,извлачење артиљерије на положаје,развијени коњички пук у јуришу и слично... Надамо се да ће билборд ПОНОСНИ НА ПРЕТКЕ подсећати како наше суградјане Азбуковчане тако и све оне који свакодневно пролазе кроз Дринску улицу улазећи или излазећи из Љубовије на славну историју Српске војске. А она је иако уз огромне војне и цивилне жртве са војскама земаља савезника победоносно изашле из Великог рата као сила победница која је снагом своје војске и орузја судбоносно допринела пробоју СОЛУНСКОГ ФРОНТА, ослобађању своје отаџбине и коначном завршетку Великог или Првог светског рата.