Данас, поводом обележавања државног празника 11. новембра - ДАНА ПОТПИСИВАЊА ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ (за нас потомке је то ДАН ПОБЕДЕ) министар ОДБРАНЕ Др. Небојиша Стефановић у Војном музеју на Калемегдану, приредио је пријем за представнике САВЕЗА удружења потомака ратника Србије 1912-1920. и Удружења ратних добровољаца 1912-1918. и њихових потомака и поштовалаца.
Делегацију нашег САВЕЗА предводила је генерални секретар госпођа Милена Харамбашић, а сачуњавали су је:
у име Градског одбора града Београда:
председник проф. Иван "Вања" Стратимировић, потпредседник пуковник Мирослав Јовановић и представници општинских одбора, госпођа Велика "Лела" Марковић, госп. Зоран Антонијевић и Горан Чупић.
У име Регионалног одбора јужне Србије, председник Окружног одбора за Пчињски округ Др. Бранислав Поповић и председница градског одбора града Врања, проф. Оливера Ђорђевић.
У име Регионалног одбора источне Србије, председник Славољуб Стојадиновић "Регрут" из Пожаревца.
У име Регионалног одбора западне Србије, заменик председника Регионалног одбора и председник наше Општинске организације из Љубовије проф.хаџи Сретан Цветојевић "Цвеле".
На жалост, делегација САВЕЗА није била комплетна, јер су из оправданих разлога изостали председници Покрајинских одбора Војводине, госп. Милан Митић и Косова и Метохије, госп. Радослав "Раде" Кнежевић.
И на крају да додам, а мислим да делим мишљење свих чланова делегације нашег САВЕЗА у следећем:
Да је госп.министар указао изузетно и истоветно поштовање према свим члановима делегација и јавно одао признање свим члановима САВЕЗА за све што чине на очувању светлих традиција наших славних предака и српске историје у целини.
Оно што је такође више него вредно пажње, да се дуго задржао са нама у разговору и не само задржао, већ и врло пажљиво саслушао предлоге и сугестије појединих чланова наше делегације и ту пред свима нама захтевао од својих сарадника да се по данас отвореним питањима и предлозима, одмах приступи у циљу њихове реализације и решавања.
Зато, у име свих ПОТОМАКА нашег часног САВЕЗА, велико ХВАЛА министиру ОДБРАНЕ Републике СРБИЈЕ, госп. Др. Небојишу Стефановићу.
По завршетку пријема за обе делегације организован је уз више него сјајног кустоса обилазак и разгледање богате поставке Војног музеја, који се на том месту налази ево већ пуних 140.година.
Пише Проф. хаџи Сретен Цветојевић – Цвеле, председник Општинске организације Савеза удружења потомака ратника Србије 1912-1920. "Браћа Рибникар" Љубовија.